Yes! Vanaf vandaag 20 april te koop in de winkel en online: het nieuwe boek van Vivian Reijs over de relatie tussen je hormonen en afvallen: Help, ik val niet af! Als co-writer heb ik met veel plezier meegeschreven! Wat kun je van dit boek verwachten?

We beschrijven uitgebreid acht hormonen die een grote rol spelen waarom afvallen niet lukt. Het is mega-interessant om te bekijken welke hormonen bij jou de belangrijkste ‘boosdoeners’ zijn, mocht het je maar niet lukken om af te vallen. Voor elke vrouw is het hormonale puzzeltje anders. Werkt je suikerhuishouding (het hormoon insuline) niet optimaal? Speelt chronische stress bij jou de grootste rol, ofwel is het hormoon cortisol op hol? Of moet je het bijvoorbeeld in de hoek van het schildklierhormoon, oestrogeen of leptine zoeken? Dit boek biedt je hulp om erachter te komen waar bij jou de disbalans zit. Dikke kans dat je denkt ‘Ah, daarom lukt het mij dus niet’…

… En nu lukt het dus wel! Want dit boek geeft je aan het einde een stappenplan met praktische tools en heldere adviezen om om aan de slag te gaan. Inmiddels met kennis over jouw persoonlijke hormonale situatie als basis. En natuurlijk nemen Viv en ik hierbij onze kPNI-kennis mee. Denk aan low carb, intermittent living, de juiste mindset… ofwel het gaat om een mooie blend vanuit onze opleidingen, die al veel vrouwen heeft geholpen. En nu jou dus ook:-)!

Er staan verder ook heerlijke recepten in het boek. Alles bij elkaar zorgt dit ervoor dat afvallen helemaal niet die zo’n vervelende klus hoeft te zijn, maar een mooie reis naar (hormonale) gezondheid, met als bonus dat de kilo’s eraf gaan. Want dat blijkt uiteindelijk de key te zijn: eerst (hormonaal) gezond worden, om vervolgens af te kunnen vallen.

Nieuwsgierig geworden? Bestel snel je exemplaar!

En laat je me weten wat je ervan vindt? Wat je ervaringen zijn? Ik ben zo benieuwd!