Advies

Hormoonbalans met Margot

Als therapeut ben ik gespecialiseerd in de behandeling van vrouwen met hormonale klachten, vanaf de menstruatie tot ver na de overgang. Van PMS, hevige bloedingen, PCOS, issues rond gewichtsbeheersing en (on)vruchtbaarheid tot opvliegers en en ander (peri)menopauze-leed.

Ik heb zelf gemerkt hoe je opknapt van een andere mindset, intermittent living en gezonder eten. Het heeft me van allerlei klachten afgeholpen, zoals hormonale migraine, suikerdips en acné. Recent kreeg ik met wat kleine aanpassingen opkomende opvliegers onder de duim. En dat gun ik iedere vrouw: hormonale balans op elk moment van haar hormonale leven! Ik wil vrouwen op allerlei manieren bereiken: via mijn teksten, (online) lezingen en 1 op 1 therapiegesprekken.

Contactgegevens van mijn praktijk

Omdat mijn praktijk en website op dit moment aan verandering onderhevig zijn, kun je het beste contact met me opnemen via 06-23965805 of info@margotlodewijk.nl, dan kunnen we kijken wat ik voor je kan doen! Ook kunnen we dan de kosten bespreken. Omdat ik aangesloten ben bij beroepsvereniging MBOG vergoeden veel verzekeringen een deel van de kosten vanuit de aanvullende verzekering.

Benieuwd wat orthomoleculaire geneeskunde inhoudt? Dit filmpje legt het in een notendop uit.

Wil jij nooit meer chagrijnig zijn?

Ben je klaar met suikerdips, stress en slaapissues?

Voel je weer lekker in je vel met deze minicursus Je hormonen in balans!

Geef je hier op voor de gratis minicursus!