Meergranenbrood
De zusjes Hemsley noemen dit meergranenbrood een van hun ’triomfen’, en ik ben het met ze eens. Het platte, compacte brood is heerlijk met een
De zusjes Hemsley noemen dit meergranenbrood een van hun ’triomfen’, en ik ben het met ze eens. Het platte, compacte brood is heerlijk met een
Mijn kinderen zijn dol op Nutella. Deze chocoladepasta is minstens even smaakvol, al is de substantie wel wat minder glad. Verder is het de truc (althans
Hemelse modder noemden wij het vroeger thuis altijd, en nog steeds zet ik dit toetje met gesmolten chocolade, eieren en slagroom graag op het menu als
Er gaat niets boven een zelfgemaakte mayonaise vind ik. De belangrijkste tip is wellicht dat alle ingrediënten op kamertemperatuur zijn.
Bananenbrood, notenbrood zoet (met dadels), notenbrood hartig (met ui)… ik heb al veel verschillende ‘alternatieve’ broden gebakken. Maar favoriet bij mij – en degenen die
Een leuke variant op mayonaise en je voegt meteen ’s werelds voedzaamste vrucht aan je fastfoodmenu toe.
Tekstbureau Malo
info@margotlodewijk.nl
foto’s: patriceborger.nl, robbeursefotografie.nl en dcfotografie.nl
© 2024 Margot Lodewijk
Disclaimer | Privacyverklaring